Close sidebar
Close sidebar

Descoperire șocantă pe malul unui râu din Italia. Craniul unei femei a fost găsit de un cuplu

Un cuplu din Italia nu va uita prea curând descoperirea făcută pe malul râului Po, în localitatea Motteggiana, provincia Mantova. Aceștia au dat peste craniul unei femei.

Diana Bostan,

Râul Po


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi au alertat imediat autoritățile. În zona respectivă, craniul a ieșit la suprafață după retragerea apei din cauza secetei.

Craniul unei femei a fost găsit pe malul unui râu din Italia

Din primele informații, craniul pare să aparțină unei femei, fiind trimis medicilor legiști pentru a fi examinat.

Citește și: O fată de 10 ani a fost ucisă de trei băieți, într-un orfelinat din Germania

Polițiștii sunt de părere că acesta a ieșit la iveală în urma secetei și că a zăcut o perioadă destul de lungă sub apă.

Citește și: O româncă a fost ucisă în Irlanda. Criminalul este căutat de autorități

Autoritățile lucrează la stabilirea identității femeii și a cauzei decesului său, dar și cum a ajuns în locul respectiv. Polițiștii vor verifica și toate reclamațiile cu privire la persoanele dispărute în zona respectivă.

O femeie de 84 de ani a fost găsită de pompieri moartă în casă

O femeie în vârstă de 84 de ani a fost găsită fără suflare și un bărbat în vârstă de 87 de ani a fost găsit imobilizat la pat, într-un apartament din municipiul Sibiu. Pentru a ajunge la cele două victime, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului. Pensionarul imobilizat la pat a fost transportat de urgență la spital pentru investigaţii medicale, notează jurnaliștii de la News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Descoperire macabră în Sibiu! O femeie de 84 de ani a fost găsită de pompieri moartă în casă

”O autospecială de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă pe strada Rahova din municipiul Sibiu, pentru a debloca uşa unui apartament.

Pompierii au pătruns în locuinţă fără a fi înregistrate pagube materiale. În locuinţă a fost găsită şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 84 de ani care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis, joi, 6 aprilie 2023, reprezentanții ISU Sibiu.

Citește și: Patru cadavre au fost descoperite într-o destinație turistică: „Am auzit împușcături”

Jurnaliștii de la news.ro au mai precizat că în apartamentul din municipiul Sibiu a mai fost identificat un bărbat, în vârstă de 87 de ani, imobilizat la pat, cu suferea de mai multe afecțiuni medicale.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: FOTO- 35 de cadavre au fost găsite în interiorul unei fântâni după prăbușirea unui templu din India

”Bărbatul a fost evaluat medical de echipajul SMURD şi este transportat la UPU Sibiu pentru investigaţii medicale”, a mai precizat sursa citată.

Pompierii au fost chemați să intervină la fața locului după ce vecinii celor doi bătrâni au început să-și facă griji după ce nu o mai văzuseră pe femeia în vârstă de 84 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI