Hiteshi Sironi și-a piedrdut fiica, micuța stingându-se din viață imediat după naștere. În timp ce îi săpa mormântul, a lovit un vas de lut, conform declarațiilor unui reprezentant al poliției locale: "Când a observat o fetiţă înăuntru el a salvat-o imediat şi a chemat paznicii cimitirului care au spus că îi observaseră mai devreme pe părinţi”, a relatat acesta.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, acuzată că a consumat substanțe interzise: "Când începea să bage nu se mai oprea"

Citeste si: Povestea șocantă a lui Tiberiu. A început să taie câteva lemne, apoi s-a întâmplat ceva neașteptat! Nu i-a venit să creadă!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„La un moment dat am crezut că fata mea a înviat. Dar vocea venea de fapt din vas”, a povestit bărbatul pentru Times of India.
Potrivit reprezentantului poliţiei locale, copilul avea aproximativ cinci zile.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis anunță noul premier la ora 17.00- LIVE

Citeste si: Scrisoarea unui copil de 11 ani către Iohannis: „Nu vă gândiţi la dumneavoastră, ci la urmaşi... Cu respect şi speranţă"

Bebelușul a fost transportată la spital unde primeşte îngrijiri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si