Cadavrul bătrânei, care locuia în apartamentul de la ultimul etaj al unei clădiri de pe via Marco Polo, a fost găsit mumificat de agenții comandantului Luigi Altamura.

Rămășițele cadavrului uman au fost identificate pe patul din dormitorul apartamentului, fiind mai degrabă un morman de oase.

Citește și: O îngrijitoare româncă este acuzată că a maltratat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă: „Mama mea e terorizată!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procurorul de serviciu a fost informat, în timp ce medicii legiști sunt în curs de a determina cauza morții femeii care ar putea să dateze de cel puțin 5 ani în urmă.

Fiul femeii este de negăsit

Conform informațiilor apărute până în acest moment în presa italiană, fiul femeii, un bărbat în vârstă de 60 de ani ar fi continuat să încaseze pensia mamei sale în toți acești ani. În aceste momente, individul este de negăsit.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi. Autopsia a scos la iveală adevărul: Românca a fost ucisă

Oamenii legii presupun că bărbatul ar fi profitat de moartea mamei sale pentru a încasa pensia ei în mod ilegal.

De asemenea, polițiștii italieni au deschis o anchetă în acest caz pentru a clarifica cu exactitate circumstanțele în care a avut loc evenimentul deosebit de tragic.

Citește și: O îngrijitoare româncă a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia. Care a fost cauza decesului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si