Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 46 de ani a fost găsit, duminică, 29 ianuarie 2023, în zăpadă, într-o porțiune de drum greu accesibilă din comuna Câmpul lui Neag, județul Hunedoara.

Citește și: Visul american pentru românii din SUA. Cât muncesc într-o zi pentru a avea un trai mai bun

Polițiștii Orașului Uricani au fost sesizați de un bărbat în legătură cu faptul că a găsit-o fără suflare pe soacra sa, o femeie în vârstă de 46 de ani.

Trupul fără viață al femeii a fost descoperit în zona Câmpul lui Neag, pe o porțiune de drum greu accesibilă.

Femeia a fost găsită fără suflare în zăpadă

Ofițerii de Poliție care s-au deplasat la fața locului au constatat că femeia a fost găsită la aproximativ doi kilometri de drumul principal dintre Uricani și localitatea Câmpul lui Neag, în zăpadă, conform reprezentanților IPJ Hunedoara, citați de Mediafax.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Alunecare masivă de teren în Târgu Jiu. Localnicii se tem că vor rămâne fără case

„Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că femeia nu prezintă urme de violență, în cauză nefiind suspiciuni privind comiterea infracțiunii de omor”, au transmis reprezentanții Poliției Hunedoara.

Cadavrul femeii în vârstă de 46 de ani a fost depus la morga Spitalului Muninipal Lupeni, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: Drumuri închise din cauza poleiului. Ce a transmis Centrul Infotrafic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si