Close sidebar
Close sidebar

Descoperirea politistilor din Caras-Severin: cum arata culturile de cannabis, ilegale! Trei persoane au fost ridicate si duse la audieri

Mai multe culturi de cannabis au fost descoperite de către poliţişti şi procurori în judeţul Caraş-Severin, în urma a trei percheziţii, anchetatorii ducând trei persoane la audieri.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Caraş-Severin au făcut marţi trei percheziţii la persoane suspectate de cultivare de droguri.

”În urma percheziţiilor, au fost depistate culturi ilicite de droguri, fragmente vegetale mărunţite şi instrumente necesare prelucrării acestora, în vederea consumului sau distribuirii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Caraş-Severin.

Anchetatorii au ridicat trei persoane şi le-au dus la audieri, urmând ca la finalul acestora să se dispună măsuri legale, potrivit sursei citate.

În document se mai arată că la acţiunea care a avut sprijin din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI