Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit produse cosmetice în valoare de aproximativ 7.000 de lei, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară, ascunse sub scaunele unui autocar cu destinația Iași, potrivit Stiri Diaspora.

Șoferul autocarului, amendat cu 3000 de lei

În ziua de 05 mai, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F.

Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, conducând un autocar cu destinația Iași, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani.

Citește și: Transport ilegal de migranți. 47 de persoane au fost găsite ascunse printre saci cu granule din plastic

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, sub scaunele autocarului, mai multe cutii având sigla unei firme de curierat ce conțineau produse cosmetice, a căror valoare a fost estimată la 6.745 de lei.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii întregii cantități de produse cosmetice  sustrase de la controlul vamal şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000

de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si