Autoritatile au decis ca cei doi nu sunt frati.
Un cuplu de homosexuali din Italia au apelat la o mama surogat pentru a le aduce pe lume copii, baieti gemeni, care s-au nascut in urma cu 15 luni in California. Problemele au aparut pentru acestia in momentul in care s-au intors in Italia si au incercat sa isi inregistreze copiii. Autoritatile de aici au refuzat sa transcrie certificatele de nastere ale gemenilor, scrie Washington Post.
Asemenea cazuri s-au mai intamplat in Italia, unde este ilegala nasterea copiiilor prin mama surogat, iar cuplurile italiene care aleg aceasta modalitatea de a avea copii au probleme in momentul in care copiii trebuie recunoscuti legal. Ceea ce este iesit din comun de aceasta data, este ca desi baietii sunt gemeni, instanta a decis ca cei doi nu sunt frati.
Cuplul a dat in judecata functionarul care a refuzat inregistrarea copiiilor ca fiind frati. Initial, un judecator a decis impotriva celor doi tati, dar acestia au decis sa continue lupta si o alta instanta a le-a admis partial solicitarea.
Pentru ca cei doi au folosit probe de sperma separate pentru fertilizarea ovulelor, instanta a decis ca fiecare dintre tati isi poate inregistra fiul biologic. Baieteii nu au fost insa recunocuti ca fiind copiii cuplului de homosexuali si nici ca fiind frati, desi au aceeasi mama, care a donat amandoua ovulele, scrie Digi24
 

Un cuplu de homosexuali din Italia au apelat la o mama surogat pentru

a le aduce pe lume copii, baieti gemeni, care s-au nascut in urma cu 15 luni in California. Problemele au aparut pentru acestia in momentul in care s-au intors in Italia si au incercat sa isi inregistreze copiii. Autoritatile de aici au refuzat sa transcrie certificatele de nastere ale gemenilor, scrie Washington Post.

Asemenea cazuri s-au mai intamplat in Italia, unde este ilegala nasterea copiiilor prin mama surogat, iar cuplurile italiene care aleg aceasta modalitatea de a avea copii au probleme in momentul in care copiii trebuie recunoscuti legal.

Ceea ce este iesit din comun de aceasta data, este ca desi baietii sunt gemeni, instanta a decis ca cei doi nu sunt frati.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cuplul a dat in judecata functionarul care a refuzat inregistrarea copiiilor ca fiind frati. Initial, un judecator a decis impotriva celor doi tati, dar acestia au decis sa continue lupta si o alta instanta a le-a admis partial solicitarea.

Instanta a decis ca fiecare dintre tati isi poate inregistra fiul biologic. Baieteii nu au fost insa recunocuti ca fiind copiii cuplului de homosexuali si nici ca fiind frati, desi au aceeasi mama, care a donat amandoua ovulele, scrie Digi24.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si