Close sidebar
Close sidebar

Desi e trimis in judecata, Arhiepiscopul Tomisului inca nu stie de ce e acuzat. Declaratiile lui sunt halucinante

Trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene, Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, e nedumerit cum a ajuns in boxa acuzatilor! Inseamna ca Dumnezeu ingaduie asa ceva, spune Inalt Preasfantul, iar procurorii DNA par sa-l fi auzit. Spun ca au dovezi clare si vor sa obtina o condamnare!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii DNA l-au trimis pe Teodosie in judecata, dar Arhiepiscopul Tomisiului ar vrea ca dosarul sau sa se intoarca la Parchet. Cu acest scop s-a prezentat astazi la Curtea Suprema.

„Nu m-am dumirit! Se vor dumeri toti cand va fi judecata! Nu-mi pun problema, inseamna ca Dumnezeu ingaduie asa ceva!”, a declarat Arhiepiscopul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Intre 2010 si 2016, Teodosie, alaturi de ceilalti inculpati din dosar ar fi obtinut ilegal fonduri europene in valoare de 1,3 milioane de lei.

„Judecata lui Dumnezeu este cea justa. Aici, sigur, oamenii judecata relativ. Dupa puterea lor!”, a mai spus acesta.

Iar puterea oamenilor arata cam asa: daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 2 si 7 ani!

Agentia de Plati si Interventie in Agricultura s-a constituit parte civila in proces pentru recuperarea presupusului prejudiciu de 1,3 milioane de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI