Close sidebar
Close sidebar

Desi mama il trimite la cersit ca sa isi ia bautura, judecatorii nu au tinut cont de asta. Durere imensa pentru un tata din Iasi, care isi va pierde baietelul

Un tata din Iasi este disperat dupa ce instanta a decis ca baietelul lui sa ramana la mama, femeia care il pune sa cerseasca pentru a-si cumpara ea bautura.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Danut Aganencii este un iesean in varsta de 49 de ani care traieste clipe de groaza dupa ce instanta a stabilit ca Artur, baietelul lui, sa fie crescut de mama lui, o ucraineanca despre care ieseanul spune ca nu si-a dorit copilul. Mai mult, Danut sustine ca in perioada in care Artur a locuit la mama lui, femeia l-a trimis la cersit pentru a avea bani sa isi cumpere bautura.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La un moment dat, mama copilului a vrut sa il dea pe micut spre adoptie unei familii bogate, dar ieseanul nu a vrut sub nicio forma acest lucru.
"Am crezut ca tara mea ma va apara si ma va lasa sa cresc copilul aici. Cu mana pe inima spun, daca Renata ar fi fost o femeie cum trebuie as fi lasat copilul in grija ei.

Ea nu are nimic in Italia, nu lucreaza, nu face nimic. Cat a stat cu mine i-am cautat de lucru, dar nu a fost loc in care sa stea mai mult de doua saptamani. Am aflat ca imi trimitea copilul la cersit si isi cumpara bautura. Cate o data ii gaseam rupti de beti pe toti. Pe ea, pe fiica ei si pe ginerele ei. Nu se poate asa ceva.
Am facut tot ce am putut pentru copilul meu si o sa lupt pana la capat. Ea vrea sa ia copilul si sa-l dea spre adoptie. Vrea sa castige bani de pe urma lui"
, a declarat Danut Aganencii pentru BZI.

Intreaga poveste AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI