Celebrul designer a postat, pe pagina sa de Facebook, un doliu cu mesajul ”RIP”. Întrebat de prietenii săi cine a murit, designerul a răspuns: ”My dead uncle” (traducere- ”unchiul meu”)

Citeste si: Creatorul de moda Stephan Pelger, batut crunt si jefuit la Cannes! Imagini terifiante

Creatorul de modă Stephan Pelger a devenit celebru datorită colaborării sale cu Carmen Iohannis, soția președintelui purtând mai multe ținute ale designerului. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În rest, despre viață privată a lui Pelger nu se știu prea multe, decât amănuntul că părinții săi locuiesc în Germania, designerul vizitându-i regulat.

Citeste si: Designerul favorit al lui Carmen Iohannis face dezvaluiri! Stephan Pelger vorbeste despre faptul ca a fost adoptat: "De la pubertate incolo am fost mai… ravasit!"

Într-un interviu pentru life.ro, Pelger a dezvăluit că a fost un copil înfiat. ”Ţin minte vacanţele de când eram foarte mic şi mergeam cu ai mei cu cortul. Erau vacanţele pe care le făceam în familie, cu mama şi cu tata, ei fiind iubitori de natură de când s-au cunoscut.

Aşa erau vremurile, se mergea cu cortul, nu mergeam la hoteluri, sau, mă rog, nu aveam noi bani să mergem la hoteluri. Prima dată am fost în vacanţă la Lacul Bicaz când aveam un an, adică imediat în anul după ce am fost înfiat. Practic am făcut cunoştinţă cu natură de la început”, a mărturisit Pelge


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si