Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei au fost împreună timp de 10 luni, timp în care au tot existat mici certuri și despărțiri, însă de data aceasta, ruptura pare a fi una definitivă.

Luni, 18 octombrie, cei doi s-au întâlnit pentru ca Cristian să îi ofere Monei un cadou aniversar a celor 10 luni de relație, prilej pentru a purta o discuție cu privire la viitorul relației lor.

Mona nu mai are sentimente de iubire pentru Jitaru

Fosta concurentă din casă, Mona, l-a informat pe Cristian că nu mai are sentimente de iubire pentru el, că iubirea s-a stins și că a realizat acest fapt încă de când au fost pe litoral, iar el i-a acceptat decizia, nevrând, în aceste condiții, să mai tragă de relație.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fost concurent „Puterea Dragostei”, își răsfață iubita cu cadouri scumpe și surprize

De menționat este și faptul că la această ruptură au contribuit mai mulți factori, Mona l-a acuzat pe Cristian de gelozie, posesivitate si control, reoferindu-se la un episod când Cristian i-ar fi verificat telefonul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Concluzionând, cei doi au luat decizia să rămână prieteni, sa se sprijine reciproc și să își refacă fiecare viața, aflăm de pe pagina de Instagram ”@viperele___vesele”.

De la planuri de nuntă, la despărțire definitivă

În urmă cu nici o lună de zile, cuplul îndrăgit de către fanii emisiunii Puterea Dragostei, format din Mona și Jitaru, își făcuseră planuri de căsătorie. Se pare că în acele momente, cei doi au lăsat în trecut neînțelegerile şi acuzațiile de infidelitate.

Citeste si: Cine este Ahmet de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noul concurent

Deși au mai existat certuri, ca-n orice relație amoroasă, iată că Mona și Jitaru au reușit să treacă cu brio peste ele și să-și vadă în continuare de povestea lor de dragoste.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Jitaru și Mona aveau planuri de nuntă

[Sursa foto: Instagram]

Jitaru acuzat de infidelitate

În urmă cu puțin timp au circulat diverse zvonuri potrivit cărora Jitaru i-ar fi fost infidel iubitei sale, fostul concurent de la Puterea Dragostei a venit în platou la Wowbiz pentru a dezminți zvonurile și a spune adevărul despre relația lor.

”E gelos când te aștepți mai puțin. Ultima faza a fost acum cateva zile cand am plecat la un job si am un prieten care vine cu noi. M-am dat jos din masina lui Cristian si m-am urcat in față, fiind prietenul meu, si l-am pupat pe obraz, de salut. Si mi-a dat mesaj că a văzut un kiss și că o femeie măritată trebuie să stea în spate. Stai în spate când esti cu taxiul, dar el este prietenul meu.”,

a declarat Mona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si