Unul dintre subiectele de actualitate discutate în cadrul ediției de astăzi a fost oboseala cronică. Astfel, Ilinca Vandici a mărturisit că s-a confruntat cu acest simptom, ca mulți români, de altfel, de-a lungul vieții sale și că a apelat la specialiști pentru o mai bună organizare a timpului, astfel încât să echilibreze timpii de muncă cu cei de odihnă și relaxare.

Invitat în cadrul emisiunii, medicul primar medicină fizică și reabilitare, Edis Mustafa, le-a explicat telespectatorilor care sunt semnele oboselii cronice.

Traficul, orele de muncă ce depășesc orele de odihnă și relaxare, problemele de zi cu zi, stresul, proasta organizare a timpului, traficul sunt câțiva dintre factorii care determină o stare de oboseală severă care nu ocolește nici tânăra generație. Dieta echilibrată, exercițiile fizice, respectarea timpilor de odihnă sunt doar câteva dintre metodele prin care putem combate acest simptom debilitant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"La oboseala cronică, oricât am dormi, oricât am încerca noi să ne reglăm singuri, nu vom obține acele beneficii pe care ni le dorim.(...) Avem nevoie de această reglare a activităților de zi cu zi, să ne reeducăm.

(...) Trebuie să găsim o versiune, o varianta a noastră prin care să ne putem echilibra",  este sfatul pe care Edis Mustafa, medic primar medicină fizică și reabilitare l-a dat telespectatorilor Kanal D în cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Follow us".

Nu ratați o nou ediție "Follow us", prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, mâine, de la ora 08.00, la Kanal D pentru a afla care sunt cele mai interesante subiecte de actualitate, lifestyle și stil de viață de la specialiști importanți din țara noastră.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si