În ultimii ani, preturile vacanțelor s-au majorat considerabil, în special atunci când este vorba despre concedii împreună cu familia și cu copiii. Chiar dacă anumite locații nu se mai bucură de un număr la fel de mare de turiști precum în anii precedenți, alte țări o duc foarte bine la acest capitol.

Printre aceste țări se află și Bulgaria. Aflată la o aruncătură de băț de România, plajele de aici sunt preferate de foarte mulți oameni în detrimentul celor din țara noastră.

Citește și: VIDEO Tot mai mulți români sunt interesați să meargă în Turcia după ce au aflat că o pot face doar cu buletinul!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

destinatie vacanta, familie cu copil, bulgaria

Destinația pe care o aleg oamenii în locul Greciei. 

[Sursa foto: Unsplash]

Cât costă o vacanță în Bulgaria?

Vacanțele în Bulgaria sunt preferate atât de cei care vor să se bucure de relaxare în cuplu, cât și de cei care vor să petreacă un concediu de neuitat alături de cei dragi.

Pentru un sejur de o săptămână în Bulgaria, o familie cu un copil trebuie să scoată din buzunar între 2000 și 7000 leva (1023 – 3580 euro).

Prețul diferă în funcție de hotelul ales pentru cazare și de ce alte necesități și dorințe au turiștii.

În special pentru turiștii din Europa, Bulgaria devine astfel cea mai accesibilă destinație de vacanță. O noapte de cazare cu regim all- inclusive poate ajunge până la 130 de euro de persoană. Pentru șapte zile de cazare, pentru o cameră dublă cu mic dejun şi cină poate să varieze între 3200 și 3700 de leva, notează Observator News.

Citește și: VIDEO Vremea se manifestă periculos în toată lumea. Trei tineri au fost loviți de un fulger, pe plajă

destinatie vacanta, familie cu copil, bulgaria

Bulgaria

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si