Dacă vă numărați printre iubitorii de călătorii peste mări și țări, iată câteva sugestii de destinații exotice pentru Revelion 2021.

Zanzibar- o călătorie la capătul lumii

Pentru o vacanță de neuitat, mergeți într-una dintre cele mai exotice insule din lume, un arhipelag din Tanzania aflat la o oră distanță de continentul african. Numele îi vine din persană, unde Zanzibar înseamnă “coasta neagră”.

Merită să mergeți până la capătul lumii, să petreceți un Revelion în Zanzibar, într-un resort de lux sau într-o vilă rustică, cu Oceanul Indian la doi pași. Nisipul este de un alb ireal, așa că vă puteți imagina că a nins cu soare…

Găsiți aici plaje paradisiace, recifuri de corali, vestigii arabe și semnele unei culturi vechi, care a combinat creativ influențe diverse. De la vase de alamă maure, case de lemn și piatră de inspirație africană și creolă, până la condimente orientale și mister de harem și moschei, toate acestea fac din Zanzibar un loc fascinant.

Adăugați la posibilitățile de agrement și sporturile nautice, vizitele la rezervația naturală din Pădurea Jozani sau drumurile prin plantațiile de nucșoară, cuișoare, scorțișoară și aveți rețeta unui Revelion de vis, plin de culori și arome.

Egipt- misterul piramidelor în clepsidra de nisip

Revelionul marchează pragul trecerii dintre ani, ca într-o clepsidră de nisip, așa că Egiptul este o destinație exotică potrivită pentru acest moment, pentru că spune o poveste magică despre timp și timpuri străvechi, o poveste de nisip, piatră și soare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alegeți un sejur de Revelion în Egipt, într-un resort all inclusive, cu un pachet turistic complet, care să conțină, pe lângă plajă și spa la Marea Roșie, vizite la principalele atracții turistice ale acestei țări fascinante.

Fie că veți petrece Revelionul la Hurghada, Sharm el Sheikh sau chiar în Cairo, veți găsi Egiptul un loc fascinant, cu oameni ospitalieri și minunate răsărituri de soare. 

Maldive- visul tropical al unei nopți de iarnă

Dacă vreți să petreceți o vacanță de Revelion ca un vis tropical în mijlocul unei nopți de iarnă alegeți un sejur în Maldive, căci este destinația perfectă pentru turiștii în căutare de romantism, liniște și peisaje exotice.

Veți ajunge într-o mică țară insulară din Oceanul Indian, fascinantă prin albastrul de safir al apei și nuanțele aurii ale nisipului. Puteți să stați la hotelurile all-inclusive în resorturi de lux sau să vă cazați în vestitele vile lacustre.

Pentru petrecăreți Maldive este locul perfect, pentru că aici se organizează seri cu dansuri latino, picnicuri pe plajă, fiesta cu cocktailuri aromate și fructe de mare preparate după rețete delicioase. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iubitorii de snorkelling, scufundări și sporturi nautice găsesc în Maldive locul perfect pentru pasiunea lor, căci apele sunt limpezi, pline de peștii multicolori, iar clima blândă, fără vânturi puternice, confirmă că și de Revelion vă puteți distra la surfing, yachting sau schi nautic.

Alegeți ceea ce vă place dintre aceste destinații exotice pentru Revelion 2021 și petreceți cu veselie alături de cei dragi, să vă meargă bine tot anul!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si