Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Destinații exotice pentru sărbătorile de iarnă. Asutralia și Noua Zeelandă se numără printre preferințele românilor

Chiar dacă este încă toamnă în agențiile de turism este agitație mare: romanii își planifică deja concediile de Sărbători. Iar anul acesta preferințele sunt complet diferite față de cele ale anilor anteriori. Tot mai mulți turiști își doresc să petreacă sărbătorile de iarnă în destinații cât mai exotice, extravagante și sălbatice.

Redactia Stirile Kanal D,

Destinații exotice pentru sărbătorile de iarnă. Asutralia și Noua Zeelandă se numără printre preferințele românilor

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Georgiana este genul de turism care își dorește mereu să exploreze locuri noi. Sezonul acesta, tânăra și-a propus să cunoască cât mai bine continentul african și să petreacă sărbătorile la peste 30 de grade. Și nu este singura, căci tot mai mulți români aleg țările caldă pentru vacanța de sărbători.

Citește și: VIDEO- Sărbătoarea Sfântului Dumitru. Sute de pelerini au venit la slujba de la Catedrala Patriarhală

Georgiana Zanfir, turist: „Mi se pare fain să scap de nebunia de aici din perioada rece și într-adevăr am ales o destinație mai caldă.”

Raluca Barbu, director marketing agenție de turism: „În acest moment avem 44 de pachete cu plecare în perioada Crăciunului și Revelionului.

Aestor plecări le-am adăugat și chartere speciale la niște prețuri foarte foarte bune.”

În perioada sărbătorilor, turiștii români nu duc lipsa gustului tradițional, căci sunt mult mai tentați de preparatele locale ale zonelor pe care le vizitează. În plus, prețurile vacanțelor exotice în această perioadă sunt mult mai avantajoase.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Georgiana Zanfir, turist: „Suntem deschiși să încercăm cum să zic gastronomia locului, nu țin neapărat la șorici și la răcitură, pot să mănânc și altcev.”

Raluca Barbu, director marketing agenție de turism: „În perioada aceasta rezervările sunt răsplătite cu reduceri de până la 600 de euro de persoană pentru anumite destinații și anumite pachete.”

Georgiana își dorește să profite la maximum de perioada sărbătorilor, așa că a optat pentru 2 pachete diferite: unul de Crăciun și altul pentru Revelion.

Georgiana Zanfir, turist: „Vom merge, probabil, ne documentăm pentru Zanzibar  de Revelion, am găsit o ofertă bună în jur de 2.600 de euro cu charter direct, ceea ce e grozav că nu mai petreci o zi pe drum.”

Agențiile de turism pot să adapteze pachetele în funcție de preferințe

Indiferent care este tipul de vacanță ales de turiști, agențiile pot să adapteze pachetele în funcție de preferințele fiecăruia.

Raluca Barbu, director marketing agenție de turism: „Poți să alegi să te relaxezi să mergi într-un resort de 5 stele și poți să te bucuri de viu, să te bucuri de serviciile din hotel, de spa sau poți alege și ne poți cere nouă acest lucru să îți includem în pachet excursii opționale.”

Iar anul acesta în topul preferințelor românilor au apărut și alte destinații noi, precum America Centrală sau Orientul Mijlociu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Raluca Barbu, director marketing agenție de turism: „Vorbim de destinații cum ar fi Australia și Noua Zeelandă extrem de dorite și vândute foarte repede din momentul în care au fost publicate pe website, dar mai sunt și alte destinații cum cum ar fi Libanul, Marocul, Iordania sau Panama.”

În medie, anul acesta, aproape jumătate dintre românii care au ales să nu stea acasă de sărbători, preferă destinațiile exotice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI