Close sidebar
Close sidebar

Detalii cutremuratoare despre accidentul care l-a bagat pe Dan Ciotoi in spital! Familia nu a reusit nici acum sa ia legatura cu el

Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident grav seara trecuta. De atunci, se pare ca artistul nu a luat legatura cu familia sa, dar starea lui este una stabila. soferul aflat la volanul automobilului, dar si fiul cantaretului, au facut declaratii pentru un post de televiziune.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Solistul formatiei "Generic" a trecut prin clipe cumplite si a avut mare noroc ca se afla intr-o stare buna. Masina in care s-ar fi aflat s-ar fi rasturnat de mai multe ori, dar medicii au ajuns rapid la fata locului si l-au transportat pe Dan Ciotoi imediat la spital, potrivit Spynews.

"Noi veneam de la concert de la Suceava si mergeam la mare la concert. Pe camp undeva, pe un camp o groapa foarte mare, nu stiu, am dat in ea si ne-a aruncat in aer si cineva din spate a spus ca ne-am dat de trei ori peste cap, acum nu stiu. Foarte repede (n.r. a venit ambulanta), adica in momentele alea va dati seama ca n-am putut sa apreciez exact timpul, dar au venit foarte repede ca in spatele nostru a venit o duba, un domn si domnia sa a sunat ca  incercam sa iesim din masina si domnia sa a sunat la 112.

Cred ca in trei minute, patru minute, cinci, nici nu stiu, dar foarte repede au venit salvarea si politia", a declarat soferul lui Dan Ciotoi pentru Antena Stars.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Famiia artistului nu a reusit inca sa ia legatura cu artistul. Acestia au aflat doar ca Dan Ciotoi se afla intr-o stare stabila, dar nu l-au vazut si nici nu au vorbit cu acesta de cand s-a produs accidentul.

"Este bine, este bine. O sa mai stam la spital pana maine si dupa aceea o sa ne dea drumul. stiu doar ca nu e nimic grav, atat.

O sperietura si banuiesc ca lovituri dinastea superficiale, sper macar la lucrul asta ca nu am reusit sa vorbesc cu tata pana la ora asta. Nu, nu, nimeni (n.r. nimeni din familie nu a vorbit). Am reusit sa vorbesc decat cu baiatul care era cu el in masina", a declarat si fiul cantaretului, pentru Antena Stars.

Dan Ciotoi venea dinspre zona Moldovei si se indrepta spre Litoral, in autoturism fiind si orga folosita pentru concerte.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI