Close sidebar
Close sidebar

Detalii cutremuratoare despre moartea celebrului interlop Nikos Chatzakis! S-a stins la 3 dimineata in bratele iubitei

Celebrul interlop Nikos Chatzakis a murit in noaptea de marti spre miercuri. In cateva ore, barbatul s-a stins si nimeni nu l-a mai putut salva.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La 42 de ani, Nikos Chatzakis a murit in urma unui stop cardiac. Anuntul mortii a fost facut chiar de fiul sau, Dany.

Cancan.ro scrie ca Nikos Chatzakis si-a dat ultima suflare la 3 dimineata in bratele iubitei. Medicii de pe ambulanta, care au fost chemati de urgenta, nu au putut sa il mai salveze.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Se pare ca barbatul ar fi presimtit ca moare.

Cu cateva ore inainte a chemat prima data ambulanta, echipajul medical recomandandu-i sa mearga la un spital, dar acesta a refuzat.

Simtind ca ii este foarte rau, Nikos Chatzakis a plecat spre locuinta iubitei sale. Cand a intrat in casa ei, s-a prabusit la pamant, chiar pe hol. Femeia a sunat din nou la 112 doi, dar Nikos nu a mai putut fi salvat.

"Nikos suferea de diabet.

Afectiunea cardiaca i-ar fi fost provocata de anumite substante pe care acesta le lua pentru tonifierea musculaturii la sala”, au dezvaluit surse din apropierea lui Nikos.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI