Prințul Harry, fiul Prințesei Diana, va lansa propria carte de memorii! 

S-au aflat primele informații despre data lansării cărții sale de memorii, dar și ce semnifică numele ales. Cartea intitulată „Spare” are o reală semnificație pentru capul încoronat!

Citeste si: Regele Charles al III-lea, hotărâre de ultim moment despre prinţul Harry şi prinţul Andrew. Ce urmează să se întâmple

Când va apărea cartea de memorii a prințului Harry

Potrivit AP, Cartea de memorii a prințului Harry are o dată de lansare confirmată! „Spare” va fi lansată la începutul anului viitor, la data de 10 ianuarie 2023. Volumul va fi publicat pe Penguin Random House, iar pentru aceasta este preconizat un real succes!

Cartea de memorii a ducelui de Sussex a fost amânată din cauza morții reginei Elisabeta, în septembrie. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Volumul de memorii va fi tradus în 16 limbi, inclusiv în olandeză și portugheză și, desigur, va exista și o ediție audio citită chiar de prințul Harry!

Citeste si: Meghan Markle are o intervenție estetică la picior. De ce a ajuns să apeleze la bisturiul medicului

Ce semnifică titlul cărții de memorii a prințului Harry, „Spare”?

Titlul „Spare” se traduce „Rezervă” și face referire la poziția ducelui de Sussex la succesiunea tronului. Acesta nu se află în prima linie a succesiunii atunci când vine vorba de tronul regal, deoarece următorul în linie este chiar fratele său, William, Prințul de Wales.

Cartea cuprinde călătoria lui Harry, de la copilărie și datoria militară în Afganistan, până la a deveni soțul lui Meghan  și tatăl lui Archie și Lilibet.

Citeste si: Paradă specială dedicată reginei Elisabeta a II-a. Sute de câini din rasa corgi au defilat în faţa palatului Buckingham

Prințul Harry: „Sunt profund recunoscător”

„Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele de până acum și sunt încântat că oamenii vor citi o relatare de primă mână a vieții mele, care este exactă și complet sinceră”, a declarat prințul Harry.

Volumul este prezentat ca fiind o relatare spusă cu o onestitate crudă, fără menajamente și plină de intuiție, revelații, auto-examinare și înțelepciune dobândită cu greu despre puterea eternă a iubirii asupra durerii. 

Citeste si: Cum vor arăta viitoarele monede din Marea Britanie. Vor intra în circulație în decembrie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si