Close sidebar
Close sidebar

Detalii infioratoare de la inmormantarea lui Sergiu Curca, tanarului care s-a sinucis la 22 de ani! "Mama lui zgaria cu unghiile sicriul" EXCLUSIV

Sergiu Curca, tanarul interpret de 22 de ani, care s-a sinucis de Revelion, inainte de a merge sa cante la un local, a fost gasit spanzurat de usa, de tatal lui, a doua zi.

Gabriela Grigoriev,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Sergiu Curca, cantaretul din judetul Arad, a lasat multa tristete in urma lui. El s-a sinucis inainte de Anul Nou, spanzurandu-se cu un cordon, de usa, iar tatal lui l-a gasit pe 1 ianuarie.( Vezi AICI imagini de la inmormantarea lui Sergiu Curca)

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa ce l-a sunat de cateva ori si a vazut ca nu raspunde, tatal lui Sergiu s-a dus la garsoniera unde acesta locuia singur, a spart usa si l-a gasit fara suflare.

Moartea tanarului de 22 ani a fost un soc nu doar pentru familie, ci si pentru colegi, prieteni si apropiati.

La inmormantarea lui a fost multa jale, iar parintii erau daramati si nu puteau accepta ca-si conduc fiul pe ultimul drum.

“Mama lui Sergiu era terminata, plangea incontinuu, ti se rupea sufletul. Statea langa sicriul lui, inainte de a-l duce la groapa si ii spunea “Scoala-te, hai, scoala-te!”, in timp ce era aplecata peste el si zgaria cu unghiile geamul sicriului.

Nu puteai sta langa ea… suferea ingrozitor. O femeie foarte frumoasa, chiar vorbeau cei prezenti ca desi era plansa, daramata, era foarte frumoasa ”, ne-a povestot o persoana care a fos  la inmormantarea lui Sergiu Curca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI