Close sidebar
Close sidebar

Detalii infioratoare despre accidentul feroviar din Hunedoara in care au murit doi mecanici de locomotiva. Acestia ar fi anuntat defectiuni la sistemul de franare

Cei doi mecanici ai trenului marfar care a deraiat, sambata, in apropiere de Petrosani, anuntasera prin statie defectiuni la sistemul de franare al locomotivei, sustin surse din randul anchetatorilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei au murit dupa ce fost prinsi intre fiarele garniturii, dupa ce trenul cu 16 vagoane a iesit de pe sine. Mai multe vagoane s-au prabusit intr-o rapa.

Potrivit anchetatorilor citati de ziarul Adevarul, la scurt timp dupa ce trenul a parasit gara Petrosani, mecanicul ar fi anuntat defectiuni la sistemul de franare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

" A alertat prin statie ca nu mai poate controla franele garniturii si ca trebuie sa i se faca loc pe linie”, sustin surse din randul anchetatorilor. „N-au avut frane si au comunicat prin statie sa le fie lasata calea libera”, a confirmat Adrian Bozdog, seful Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara.

Intr-o coborare lina, pe viaductul paraului Merisor si peste Drumul National 666, trenul a deraiat. Satenii s-au ingrozit cand au vazut vagoanele ramase in aer si locomotiva rupta in doua. Din nefericire, cei doi mecanici de locomotiva, unul in varsta de 51 de ani si, respectiv, 66 de ani, au murit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI