Această săptămână se pare că s-a încheiat cu multă tensiune. Au existat multe certuri și răsturnări de situație în Casa Iubirii. Radu a început un mare conflict la începutul săptămânii atunci când a încercat să îl pună la punct pe George. 

În casa fetelor, de asemenea, conflictele au fost prezente. Andreea a ajuns la cuțite cu Raluca. Radu și George și-au adresat replici neplăcute.

Ce lucruri au aflat cei din Casa Iubirii despre Andreea?

În zilele trecute, noi detalii despre trecutul Andreei au ieșit la suprafață. Câțiva băieți au descoperit că Andreea are un cont de socializare unde postează poze deocheate. Acest lucru l-a deranjat pe Emanuel, după ce și-a exprimat dorința de a o cunoaște mai bine.

Sorin este cel care a dezvăluit faptul că i-au fost trimise înregistări cu Andreea de pe vremea când posta poze deocheate. Aceasta nu a dezvăluit nimic din toate aceste lucruri în cadrul emisiunii. Motivul ar fi acela că ar fi fost convinsă că nu se va descoperi latura trecutului ei. De asemenea, aceasta se simte rușinată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea de la "Casa Iubirii", în lacrimi după ce Emanuel a descoperit imagini deocheate cu ea în mediul online (VIDEO)

Emanuel a fost foarte afectat de cele aflate. Nu se aștepta la aceste lucruri. Emanuel a răbufnit și i-a reproșat Andreei faptul că l-a mințit în toată această perioadă.

Tânăra a părăsit platoul în lacrimi

Andreea a părăsit platoul în lacrimi pentru a se liniști.

Bianca a încercat să o ajute pe Andreea pentru a se liniști și a o îndruma mai departe pentru a redresa întreaga situație. Andreea i-a mărturisit Biancăi faptul că nu știa de existența acelor clipuri video în care ea a fost surprinsă în ipostaze indecente pe vremea când a făcut videochat.

Citeste si: Laura de la Casa Iubirii, trece prin momente greu de explicat: "Am chemat și salvarea la hotel!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si