Printre cei 48 de concurenți curajoși rămăși pe insulă, care se străduiesc să-și atingă visurile se numără și Ionuț Sugacevschi, cunoscut sub numele de Jaguaru. Energia sa contagioasă și spiritul de învingător sunt sinonime cu supranumele lui.

Cu toate acestea, povestea Jaguarului nu este doar despre ambiție și dorință de victorie. Este și o poveste de supraviețuire la propriu. Înainte de a pleca în aventura din "Insula de 1 milion", Jaguaru a împărtășit o experiență cutremurătoare din trecutul său.

Într-un moment critic, viața lui a fost pusă în pericol de un accident vascular cerebral devastator. Cu șanse infime de a rămâne în viață, Jaguaru a luptat să-și recapete sănătatea.

Citește și: Elena Vâja, menajera pasionată de lectură, de la "Insula de 1 milion”, sătulă de “manipulările” Angelei: "Nu pun oamenilor gloanţe în mână, pe care ar putea să le folosească împotriva mea"

" Sunt foarte credincios. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, a fost lângă mine când mi-a fost cel mai greu. L-am simțit alături de mine. Am avut două cheaguri de sânge la creier. Am fost în comă. S-a întâmplat anul trecut. Am căzut în casă, pur și simplu. A fost o experiență foarte grea din viața mea, am avut semipareză pe partea stângă, nu am putut să mișc deloc, am stat în comă 3 zile, cu 1 la sută șanse de supraviețuire.

Comă de gradul 5. Au vrut să mă transporte la Viena, m-au urcat în elicopter, dar nu au putut să plece cu mine pentru că intrasem în stop cardiac. M-au resuscitat și m-au dus iar la spital. Șansele mele au fost minime aici, dar Dumnezeu a fost lângă mine. Acum sunt bine, merg, nu mai am absolut nicio problemă”, a povestit Jaguaru, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cauzele acestui eveniment tragic au fost multiple, iar Jaguaru a spune că stresul acumulat, antrenamentele intense și alimentația necorespunzătoare au contribuit la declanșarea accidentului vascular cerebral.

Lovituri, stres acumulat, lovituri la cap, alimentatia necorespunzătoare – astea toate duc la problemele care le-am avut eu ”.

Citește și: Pasionat de sporturile de contact, Micuțu de la “Insula de 1 milion” s-a luptat în cușcă: “După ce s-a închis poarta cuștii, nu mai auzeam, nu mai vedeam nimic”

Despre momentul crucial al vieții sale, Jaguaru a povestit cum a reușit să alerteze vecinii, cu ultimele puteri, în momentul în care a suferit AVC-ul.

“Am căzut în casă, am apucat să deschid ușa de la intrare și am căzut pe holul de la intrarea în casă; cu mâna dreaptă am apucat să dau cu pumnul în ușă și așa m-a găsit un vecin, că altfel nu mai eram în viață ”, spunea Jaguaru.

În jur de 100 de mii de euro am cheltuit pe recuperare”

Recuperarea lui Jaguaru nu a fost doar un proces fizic, ci și financiar. Acesta a investit resurse semnificative în tratament și terapie, cheltuind, după spusele lui, aproape 100.000 de euro pentru a se asigura că revine la sănătatea și forma sa optimă. Cu toate acestea, cu determinare și sprijinul familiei și al echipei medicale, Jaguaru a reușit să-și revină.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

“Am fost la o clinică din Viena, am cheltuit foarte mulți bani, în jur de 100 de mii de Euro am cheltuit pe recuperare, la clinica aceasta privată de recuperare”, adaugă concurentul de la Insula de 1 milion.

Jaguaru este acum pregătit să facă față provocărilor din "Insula de 1 milion" cu aceeași pasiune și hotărâre. Telespectatorii pot urmări în continuare reality show-ul „Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si