Close sidebar
Close sidebar

Detalii socante ies la iveala in cazul seminaristului mort la manastirea Putna! "Un calugar mi-a dat 100 de euro, dar nu ca sa tac, ci sa am", spune tatal baiatului

O nenorocire fara precedent arunca suspiciuni grave asupra modului in care se munceste dincolo de usile inchise ale manastirilor! Un baiat de 17 ani, elev la seminarul Teologic din Iasi, a fost gasit mort in pivnita Manastirii Putna. Detaliile care ies la iveala socheaza!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sebastian visa s-ajunga preot, dar o coincidenta macabra a facut ca baiatul sa sfarseasca chiar in manastirea in care voia sa slujeasca!

COSTEL LUNGU- tatal- Cara marfa acolo si i s-a prins capul intr-o bara.

Fierul care l-a lovit grav la cap era, se pare, de la liftul manastirii! Desi e folosit frecvent la transportatul alimentelor din pivnita, in bucatarie, nimeni nu l-ar fi verificat ore bune!

Iulian Lungu- fratele baiatului- Spuneau ca a ramas blocat cateva ore? Da. Si n-a stiut nimeni ca e acolo? Nu. L-a gasit tarziu...

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

MIHAELA PALIMARU- matusa -Acolo, unde lucrau sunt vinovati... Trebuiau sa aiba grija de el, nu?!

Sebastian nu era un adolescent ca toti ceilalti. Elev la seminarul Teologic din Iasi, baiatul hotarase ca o luna din vacanta de vara sa o petreaca la Manastirea Putna!

MIHAELA PALIMARU- matusa -  El a vrut si anul trecut sa mearga, dar nu l-a lasat taica-su si acum l-a tot rugat, hai, tata, lasa-ma si taica-su l-a lasat pana la urma.

Ultima oara cand rudele l-au auzit la telefon, Sebastian facea bulion! I-a spus, atunci, fratelui ca viata la manastire nu e tocmai ce si-a inchipuit.

Iulian Lungu- fratele baiatului- Sa muncesti un om de la 7 la 11 noaptea nu cred ca e ceva normal. Si un copil...

DRAGOS BAHRIM- director, Seminarul Teologic Iasi -  In vacanta, multi elevi de la seminariile teologice sau de la alte licee merg la manastiri unde se implica la activitatile manastirii.

Nu era organizat niciun grup, nu era niciun parteneriat intre Manastirea Putna si seminar in care noi sa-i trimitem acolo.

- A stat un calugar la capul lui permanent... Si cica cand a ajuns tatal acolo, calugarul acela i-ar fi dat 100 de euro. I-a dat ca sa taca? Cine stie?!

Tatal baiatului admite ca a primit bani de la unul dintre calugarii manastirii. Nu ca sa taca, spune el, ci ca sa aiba!

COSTEL LUNGU- tatal- Domnul parinte mi-a dat niste banuti de venit de dus, daca ar fi acolo la spital...

"Politistii au intocmit initial un dosar penal de cerectare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, insa ulterior au procedat la schimbarea incadrarii juridice la ucidere din culpa."

La Manastirea Putna, toti tac. Nimeni nu a dorit sa comenteze moartea bietului baiat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI