Reprezentanţii DGASPC Dolj spun că „minora s-a aflat în plasament la un asistent maternal profesionist din anul 2005 până în luna august 2019. Luând în considerare informațiile comunicate de asistentul maternal profesionist cu privire la anturajul copilului și comportamentul inadecvat al acestuia (încălcarea frecventă a regulilor, absenteism școlar și de la domiciliu, consum de tutun) managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru identificarea unor eventuale forme de abuz/exploatare/trafic asupra minorei.


Ținând cont de faptul că asistentul maternal profesionist nu a mai putut să gestioneze corespunzător comportamentul copilului și, de asemenea, ținând cont de opinia copilului, au fost inițiate demersuri pentru înlocuirea măsurii de protecție”.

Citeste si: Actorii din “Moldovenii”, serialul de comedie de la Kanal D, staruri in online. Un milion de abonati pe canalul de YouTube si clipuri video vizualizate de peste 250 de milioane de fani!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu șoferul care i-a ucis pe Angelica și pe fiul ei

"În urma controalelor medicale periodice efectuate minorei, în luna octombrie s-a constatat prezența unei sarcini oprite în evoluție.

În prezent, aceasta se află într-un mediu sigur și beneficiază de servicii medicale și psihologice adecvate. De la data sesizării BCCO și până în prezent, situația minorei a fost în atenția specialiștilor din cadrul acestei instituții, care a fost însoțită de mai multe ori de reprezentanții DGASPC Dolj în vederea audierii. Având în vedere faptul că în prezent este în desfășurare o anchetă a BCCO cu privire la acest caz, nu putem furniza alte informații.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj subliniază încă o dată faptul că abuzul asupra copiilor, indiferent de forma de manifestare, nu poate fi tolerat și în acest context vom asigura colaborarea cu organele de anchetă. În ceea ce privește copilul, acesta va beneficia în continuare de îngrijire, supraveghere, suport emoțional pentru depășirea situației în care se află”, mai precizează reprezentanţii DGASPC Dolj.

Acesta a povestit şi cum a ajuns să o seducă pe fetiţă: "În perioada următoare inculpatul păstrează legătura cu persoana vătămată prin intermediul messenger-ului sau telefonic, întâlnindu-se ori de câte ori se deplasa la în localitatea Segarcea iar după câteva luni ajungând să întrețină relații sexuale. Ulterior cei doi continuă să întrețină relații sexuale în mod repetat în apartamentul părinților inculpatului sau în autoturismul său personal."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si