Mama, copilul ei si un prieten al micutului, mergeau aseara spre casa, pe langa biciclete, pe trotuarul de la marginea soselei din localitatea sibiana Cârțișoara. Din senin, a aparut masina care avea sa aduca sfarsitul tinerei in varsta de 30 de ani si a baiatului ei, in varsta de doar 7 ani.

MAMA VICTIMEI: Sunt două surori si una m-a sunat: Hai, mama, ca a călcat-o pe Angelica o maşină şi pe Florin! Cum tu?! Rapid am venit cu bicicleta.

Şi ea era aici! Şi de acolo...copilul mai încolo! 

Soferul, un barbat in varsta de 37 de ani, lucra la o cabana din zona. Ar fi plecat cu masina la cumparaturi iar la intrarea in localitate nu a mai reusit sa stapaneasca volanul si a izbit un stalp de pe sensul opus, apoi a intrat in plin in grupul celor 3. Impactul a fost devastator. Medicii de pe ambulanta, chemati de urgenta, n-au mai putut face nimic sa-i salveze.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Angelica a fost ucisă alături de copilul ei. Sfârșitul ei a fost unul tragic

Zgomotul puternic i-a ingrozit pe oamenii care locuiesc in zona.

Soferul care a provocat accidentul a plecat imediat dupa tragedie de la fata locului.

Comisar Bogdan Maxim, IPJ Sibiu: Pe fondul vitezei excesive, persoana care se afla la volanul autoturismului fara a detine permis de conducere si sub inflenta bauturilor acloolice, pierde controlul de deplasare, patrunde pe acostamentul drumului public unde loveste un grup de pietoni.

Adolescentul de 14 ani care se afla cu cei doi a fost singurul care a scapat cu viata. Are traumatisme la un picior si a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Citeste si: Descoperire macabră în Capitală! Autoritățile sunt în ALERTĂ!

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva. Va fi cercetat pentru ucidere din cupla, conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si