Close sidebar
Close sidebar

Detalii socante in cazul romancei, gasita moarta in Spania. Sotul ei era urmarit de politie din cauza drogurilor

Detalii socante ies la iveala in cazul tinerei de 38 de ani din Galati, care a fost gasita moarta in Spania. De cand a aflat ca sotul ei este principalul suspect, mama tinerei decedate a dezvaluit chestii care nu-l ajuta deloc pe individual despre care se spune ca a fost calau.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


De trei saptamani, de cand Valentina Chirac, tanara de 38 de ani a fost gasita fara viata in locuinta din Madrid, familia ei de acasa nu mai are liniste. Mama si tatal tinerei incearca sa afle cine le-a ucis fiica, desi anchetatorii spanioli nu au facut publice date din dosar. Chiar daca la prima vedere, sotul femeii parea "painea lui Dumnezeu", soacra lui, din Galati a facut astazi declaratii uluitoare.
 
Lisaveta Rizea -  In 2012 cand am fost la el, era sub o identitate falsa. Era urmarit de politie din cauza drogurilor. A fost traficant de droguri si in anul ala, in 2012, el a iesit de sub control judiciar si a revenit la numele lui.10:25

 


Presa din Spania vine cu doua ipoteze socante in cazul mortii suspecte a romancei.
Prima ar fi ca Valentina s-ar fi sinucis, desi parintilor le pare greu de crezut, avand in vedere felul in care a fost gasita.
 
Lisaveta Rizea- mama tinerei decedate: Putea ea sa se sinucida si cu mainile legate? Si avocata i-a spus baiatului si politia a recunoscut ca asa au gasit-o. Ginerele dvs a declarat ca el cand a plecat, sotia lui era in viata. Asa stim si noi.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cea de-a doua varianta adusa in discutie de presa iberica se refera la un joc sexual pe care cei doi soti l-ar fi practicat.

Lisaveta Rizea- mama tinerei decedate: Eu am fost in Spania si nu am vazut asa ceva. Am fost cu ei in casa. Am dormit in acelasi pat cu ei ca nu aveam cum. Dar nu.

Desi autoritatile spaniole l-au arestat deja pe Jose Arellano (43 ani), sotul romancei, principalul suspect in ancheta refuza sa recunoasca fapta, insistand pe varianta ca ar fi nevinovat

Sandica Rizea- tatal tinerei decedate: Cat a stat la noi a fost ok. Mi s-a parut foarte bine. Nu ati simtit ca este ceva ciudat cu el? Nu, era comic. Cat a stat la noi, o saptamana, atat l-am cunoscut. Il credeti in stare sa fi facut asa ceva? La timpurile de azi, s-ar putea. Il vezi asa, dar pana nu traiesti cu el, nu stii ce-I poate capul.
 
Anchetatorii spanioli au cerut o a doua necropsie si au anuntat rudele din Romania ca nu le pot da trupul neinsufletit al Valentinei intrucat nu au finalizat ancheta.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI