Tatăl Mădălinei Manole fusese internat în spital în 3 septembrie 2020, în stare gravă, având nevoie de v entilator mecanic și intubație pentru a putea respira. În vârstă de 77 de ani, Ion Manole s-a infectat cu noul coronavirus în condițiile în care și fiul său, Marian Manole, are Covid-19.

„A intrat în comă, a făcut stop cardiac de două ori și a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni și marti îmi spuneau medicii că e lucid, azi a fost rău și nu au mai putut face nimic.

L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sănătate, cu circulația, cu diabetul, apoi s-a constatat că are Covid. Eu știu cum se moare în spitale în zilele astea, nu se știe. El era bolnav. Trebuie să ma anunțe cei de la morgă ca să trimit să îl ridic. Suntem terminați”, a declarat pentru Fanatik Marian Manole.

Citeste si: Episcopul Huşilor, Ignatie, infectat cu coronavirus

Fiul lui Ion Manole a transmis un mesaj emoționant pe Facebook: „ DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”.

Părinții Mădălinei Manole
Mesaj emoționant la moartea lui Ion Manole: „DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Fratele Mădălinei Manole: L-am găsit aproape mort în casă 

Marian Manole a povestit cum l-a găsit pe tatăl său când a ieșit din spital, după ce a fost spitalizat tot de Covid-19. Starea tatălui s-a înrăutățit subit, însă rudele s-au așteptat la ce e mai rău după o discuție cu medicii.

Citeste si: Nelu Tătaru: "Suntem într-un platou dinţat, a doua cocoaşă din primul val. Ar putea urma o pantă ascendentă"

„El era bine când eu am ajuns în spital. Eu când am ieșit din spital, vineri, pe 28 august, el nu mai era bine. L-am găsit aproape mort în casă. Nu a fost nimeni în perioada asta la el, pentru că nu avea cine. Familia mea era în izolare. Nici DSP-ul nu s-a dus. A ieșit singur să-și ia de mâncare, deși abia se ținea pe picioare”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Mama lui Daniel Balaciu, gest neașteptat după ce fiul ei și-a primit sentința. Ce vrea să-i facă Danei Roba- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a intrat în a 37-a săptămână de sarcină! Deși va naște dintr-o clipă în alta, Rebecca a fost la o petrecere!

Fratele Mădălinei Manole este îngenuncheat de durere. El își dorea ca tatăl lor să rămână în viață măcar până când se va face dreptate în cazul morții Mădălinei Manole.  „Viața merge înainte. Nu sunt singurul. Sunt o grămadă de oameni care isi pierd părinții și își văd în continuare de viața lor, de familia lor. mergem înainte, asta este.”,   a adăugat fratele Mădălinei Manole.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si