Close sidebar
Close sidebar

Detalii uluitoare ies la iveala in cazul falsului ginecolog de la spitalul din Ilfov! Raluca Barsan si Roxana Dragu erau nedespartite! Ce spun colegii lor despre ele e REVOLTATOR!

Anchetatorii au informatii ca impostoarea care ar fi mers prea departe in sala de operatii ar fi avut o relatie nepotrivita cu sefa sectiei de ginecologie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca intre cele doua ar fi o apropiere stranie confirma si ceilalti doctori audiati de politisti.

Potrivit unor surse din ancheta, dincolo de usile spitalului, falsul ginecolog Raluca Barsan si doctorita Roxana Dragu ar fi trait o poveste de amor.

Citeste si: ASA CEVA? Un pranz la cantina parlamentului costa maximum 10 lei! De banii astia mananci mai bine ca la nunta!

Asa ar fi ajuns "rezidenta", care nu are nici macar diploma de bacalaureat, sa lucreze ca voluntar in sectia de obstetrica si ginecologie.

Ipoteza este insinuata si de catre fosti doctori ai spitalului din Ilfov care le cunoasteau indeaproape. "Este un diavol. Cuplul asta e un diavol care au pacalit pe toata lumea. Am spus ca aveau o relatie speciala, urmeaza dvs sa descoperiti. Uitati-va pe poze, ca sunt publice si pe facebook si peste tot", spune un doctor.

Intr-adevar, cele doua apar impreuna in fotografii atat in vacante, cat si in restaurante si cluburi. "Rezidenta Raluca era numai cu doctorita Dragu. In sala nu intra cu nimeni altcineva. Am auzit ca erau impreuna si in deplasari si in restaurante", spune si altcineva.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: S-a aflat cine este profesoara din Târgoviște care a atacat cu brutalitate o femeie cu un copil într-un supermarket din oraș! Lumea este în stare de ȘOC! Femeia lucrează zilnic cu elevii! NIMENI nu se aștepta la EA!

Grav e,insa, ca relatia nepotrivita dintre cele doua ar fi fost dusa la extrem. Vreme de 10 ani, Raluca Barsan ar fi jucat periculos rolul de doctor si ar fi trait din spaga.

Medicul arab spune ca a vazut-o cu ochii lui facand anumite interventii chirurgicale extrem de complicate.

Sunt si nenumarati pacienti care sustin ca falsul medic le-ar fi cusut dupa operatiile de cezariana. "Rolul ei nu a fost de medic, initial, ci de student, de observator.

rolul pe care il au asistentele si il au si studentii cand vin in spital. Apoi a fost integrata si la un moment dat nimeni nu si-a mai pus problema diplomei. Anii au trecut, ea si-a sustinut faptul ca a trecut timpul.", a spus purtatorul de cuvant de la spital.

Citeste si: PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă în Parlament pentru Ordonanţa privind taxa pe lăcomie

Doctorul Al Jashi Isam sustine ca-n 2016 Raluca Barsan i-ar fi furat halatul si parafa si ca imediat dupa ce a reclamat incidentul a fost dat afara din sectia condusa pe atunci de Roxana Dragu.

Cele doua urmeaza sa fie si ele audiate de politisti.

Exista un dosar penal in care se fac cercetari pentru exercitarea fara drept a unei profesii.

Citeste si: Locul în care aseară a nins ca în povești! De 10 ani locuitorii de aici nu au mai văzut asemenea zăpadă!

Doua paciente care ar fi fost operate de falsul ginecolog au depus deja plangeri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI