Close sidebar
Close sidebar

Detaliul incredibil care s-a vazut la inmormntarea lui Alexei, criminalul Anastasiei Cecati. E incredibil cine a stat in spatele masinii in care se afla trupul neinsufletit al barbatului

Alexei Mitachi, sotul Anastasiei Cecati, tanara actrita ucisa duminica, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum de familie si de sute de apropiati. Oamenii au avut numai cuvinte de lauda la adresa barbatului.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

La inmormntarea sa au participat sute de persoane. Vecinii si apropiatii barbatului spun ca Alexei a fost un om deosebit si ca “si-a vandut sufletul pentru Anastasia”.

Un detaliu pe care nu multi l-au remarcat ar fi ca, la inmormntarea lui Alexei nu au participat multe femei. Cortegiul a fost format, preponderant, din barbati. Ba mai mult, in spatele masinii care transporta sicriul nu s-a aflat nicio femeie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trupul neinsufletit al barbatului in varsta de 34 de ani a fost gasit langa un bloc de locuinte. Din primele informatii, Alexei Mitachi s-a sinucis dupa ce a omorat-o cu brutalitate pe sotia sa, Anastasia Cecati.

In apartamentul de la care se presupune ca s-a aruncat in gol Alexei Mitachi a fost gasita cu gatul taiat Anastasia Cecati, un model cunoscut in varsta de 31 de ani.

Tot astazi si Anastasia Cecati a fost inmormantata la Cimitirul Sfantul Lazar din Chisinau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI