Close sidebar
Close sidebar

Detaliul pe care puţini l-au observat la înmormântarea lui Ilie Balaci! Ce au făcut preoţii care au oficiat slujba la stadion! Asta arată cât de iubit a fost "Prinţul din Bănie!"

Astăzi este tristeţe în Oltenia. E o zi de toamnă în care Bânia îşi conduce idolul pe ultimul drum. Marele fotbalist al "alb-albaştrilor", Ilie Balaci, urmează să fie înmormântat, după ce duminică a dispărut fulgerător dintre noi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Încă de dimineaţă a fost foială mare în Craiova, iar la stadionul Ion Oblemenco s-a strâns multă lume, toţi venind pentru a-i aduce un ultim omagiu "Prinţului din Bănie".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Chiar şi preoţii care au făcut o slujă pe legendarul stadion pe care Ilie Balaci a scris istorie i-au adus un omagiu, aşa cum au ştiut ei mai bine. Toţi preoţii au purtat sutane alb-albastre, culori care sunt în sufletul oricărui oltean. Acest lucru cu siguranţă nu este întâmplător, ei dorind să îi aducă un omagiu superb celui care a încântat atâtea generaţii cu talentul lui. 

Ilie Balaci urmează să fie înmormântat astăzi, iar Craiova se anunţă un oraş paralizat de aceste funerarii. Balaci s-a stins din viaţă la 62 de ani după ce a suferit un atac vascular cerebral. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI