O rețea extinsă de camere video de supraveghere pe plajele din China atrage atenția din nou asupra supravegherii de stat din țara asiatică, datorită unui videoclip viral care circulă pe TikTok.

Citește și: VIDEO- Cea mai cunoscută stațiune de la Malul Mării va avea un nou logo. Părerile oamenilor sunt împățite: "Ne așteptăm la ceva wow"

Imaginile au fost filmate la Hainan, o provincie insulară pitorească din sudul Chinei, de Louise, o studentă franțuzoaică aflată într-un schimb de experiență pe continentul asiatic.

Potrivit News.com.au, în imagini se vede abundența de camere de securitate care se află pe țărmurile nisipoase ale Golfului Haitang, o destinație turistică populară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Louise, în vârstă de 22 de ani, care în prezent studiază la o școală de afaceri din apropiere de Shanghai, a împărtășit filmările în timpul vacanței cu prietenii.

Ea a descris Hainan ca fiind situat „foarte jos, în sud, lângă Vietnam, ceea ce explică vremea minunată”, a spus studenta într-un interviu pentru Newsweek.

@louiserct

we’re at the beach in China of course we aren’t allowed to swim in the ocean 🤔

♬ som original- Superfly Legendas

Un mesaj scris pe videoclipul postat pe Tik Tok spune: „Suntem supravegeați pe o plajă din China. Desigur, există camere de securitate la fiecare 50 de metri”.

Imaginile arată cum plaja de nisip din Hainan este presărată de mai mulți stâlpi de iluminat care sunt dotați și cu camere de supraveghere de tip CCTV, în partea de sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si