Close sidebar
Close sidebar

Detaliul uimitor surprins pe plajele din China de o turistă care a făcut poze în vacanță - VIDEO

O turistă occidentală a fost uimită de un lucru pe care l-a văzut peste tot pe plajele din China. Pe marginea fiecărei plaje pe care a vizitat-o se află camere video de supraveghere care sunt cât se poate de vizibile, ca toată lumea să știe că "partidul te veghează".

Sorin Negru,

Detaliul uimitor surprins pe plajele din China de o turistă care a făcut poze în vacanță

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol

O rețea extinsă de camere video de supraveghere pe plajele din China atrage atenția din nou asupra supravegherii de stat din țara asiatică, datorită unui videoclip viral care circulă pe TikTok.

Citește și: VIDEO- Cea mai cunoscută stațiune de la Malul Mării va avea un nou logo. Părerile oamenilor sunt împățite: "Ne așteptăm la ceva wow"

Imaginile au fost filmate la Hainan, o provincie insulară pitorească din sudul Chinei, de Louise, o studentă franțuzoaică aflată într-un schimb de experiență pe continentul asiatic.

Potrivit News.com.au, în imagini se vede abundența de camere de securitate care se află pe țărmurile nisipoase ale Golfului Haitang, o destinație turistică populară.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Louise, în vârstă de 22 de ani, care în prezent studiază la o școală de afaceri din apropiere de Shanghai, a împărtășit filmările în timpul vacanței cu prietenii.

Ea a descris Hainan ca fiind situat „foarte jos, în sud, lângă Vietnam, ceea ce explică vremea minunată”, a spus studenta într-un interviu pentru Newsweek.

@louiserct

we’re at the beach in China of course we aren’t allowed to swim in the ocean 🤔

♬ som original- Superfly Legendas

Un mesaj scris pe videoclipul postat pe Tik Tok spune: „Suntem supravegeați pe o plajă din China. Desigur, există camere de securitate la fiecare 50 de metri”.

Imaginile arată cum plaja de nisip din Hainan este presărată de mai mulți stâlpi de iluminat care sunt dotați și cu camere de supraveghere de tip CCTV, în partea de sus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI