Un copil în vârstă de numai 3 ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier, petrecut pe o stradă din comuna Lieşti.

Citeste si: Un recidivist primește daune morale uriașe după ce s-a plâns de condițiile din penitenciar! Românii mor de foame, dar Statul dă bani pușcăriașilor! "Am fost mușcat de șobolan. Am slăbit 15 kilograme în arest"

Din câte se pare, copilul era singur pe stradă şi a vrut să traverseze printr-un loc nemarcat, însă din cauza vârstei fragede nu a ştiut cum să se asigure şi a păşit pe carosabil chiar când prin zonă trecea o maşină, la volanul căreia se afla un şofer de 70 de ani, din localitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Serghei Mizil, atac crunt la adresa bărbatului care a lăsat zeci de câini să moară de foame! "Închisoare pe viaţă sau mai rău" EXCLUSIV!

Copilul a suferit leziuni serioase şi a avut nevoie de spitalizare.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si