Scene desprinse din filmele de groază lângă Braşov! 60 de câini dintr-un adăpost amenajat în locul fostului abator din Prejmer au fost găsiţi într-o stare avansată de descompunere, lăsaţi să moară de foame şi de sete de cel care trebuia să aibă grijă de ei. Printre aceştia se numără şi căţelul proprietarului, care l-a însoţit pe stăpânul lui, Bogdan Cepoiu, peste tot în ultimii ani.

Citeste si: Stăpânul adăptostului de la Prejmer și-a reactivat contul cu imaginea cățelului pe care l-a lăsat să moară!

Ca printr-o minune, au fost găsiţi şi 14 supravieţuitori, dar mulţi dintre ei în stare critică...

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul responsabil pentru masacru a fost reţinut, iar instanţa a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cepoiu este acuzat de săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un an, sau cu amenda.

Sancţiunea pentru infracțiunea reținută în sarcina sa (de la 3 luni, la un an sau amendă) nu permite formularea propunerii de arestare preventivă.

Mizil, atac la bărbatul care a lăsat zeci de câini să moară! "Îţi simt fericirea sau suferinţa"

Ei bine, sute de mii de iubitori de animale cer o pedeapsă  mult mai aspra prin petiţii online. Unii spun că bărbatul care a lăsat zeci de câini să moară de foame ar merita închisoare pe viaţa, alţii vorbesc chiar despre pedeapsa...cu moartea. Serghei Mizil, un mare iubitor de animale şi, în special de câini, se raliază celor care cred că Cepoiu scapă nepermis de ieftin.

Citeste si: Bărbatul acuzat că a omorât 70 de câini din propriul adăpost poate scăpa cu o simplă amendă! Pedeapsa maximă este de un an de închisoare

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

" Eu îmi asum când spun că unui asemenea specimen i-aş da închisoare pe viaţă sau mai rău. Eu sunt înnebunit după câini. Am mai mulţi la Snagov şi am avut toată viaţa. Nu exagerez când susţin că te iubesc mai mult decât membrii familiei tate. Te iubesc necondiţionat şi sunt animale care gândesc, care ajung să te cunoască după gesturi, după ton, care-ţi simt fericirea sau suferinţa. Ce-a făcut psihopatul ăla e un sacrilegiu, e o crimă odioasă pentru care, din păcate, primeşti amendă. Eu am avut câini care au trăit 15-20 de ani şi când le-a venit sfârşitul au venit lângă mine, în pat, şi s-au cuibărit, lângă stăpânul lor. Îşi iubesc stăpânii mai mult decât îşi iubesc puii şi se bucură când te văd, în orice condiţii... Sper să nu mă întâlnesc vreodată cu individul ăsta pe stradă, că nu o să fie bine.

Şi acum hai să încheiem într-un spirit de glumă, ca să nu mă apuce dracii rău de tot, că-mi vine să fac moarte de om când aud de subiectul ăsta. Am eu o ghicitoare! Dacă îţi bagi nevasta şi câinele în portbagaj şi îi ţii acolo câteva ore, cine se bucura când ridici uşa?", a declarat Serghei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si