Bogdan și-a recativat contul de Facebook după ce a fost eliberat din arestul reventiv. Bărbatul fusese reținut după ce în mediul virtual au apărut imagini terifiante a zeci de animale lăsate să moară de foame și de sete la un adăpost ilegal situat în Prejmer, județul Brașov.

Bogdan C a stat câteva zile ascuns în casă, până să fie găsit de autorități și și-a dezactivat conturile de Facebook pe care începuseră să curgă amenințările cu moartea.

După ce spiritele s-au mai calmat, bărbatul și-a reactivat contul. Surprinzător, Bogdan are ca poză de profil propriul cățel, care l-a însoțit peste tot în ultimii ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbatul acuzat că a omorât 70 de câini din propriul adăpost poate scăpa cu o simplă amendă! Pedeapsa maximă este de un an de închisoare

Brașoveanul a ales să apară cu această fotografie la profil deși cățelul său a fost victimă, alături de celelalte animale la ”măcelul” de la Prejmer. Cățelul a fost găsit mort într-o anexă a adăpostului. Bogdan C nu a putut să-și justifice public fapta care este de o cruzime nemaiîntâlnită, mai ales că vine din partea unui pretins iubitor de animale.

Bogdan C a stat 24 de ore în arest

Bogdan C a stat 24 de ore în arest după ce a fost ridicat de poliție pe 20 ianuarie din propriul apartament. Se pare că bărbatul a sunat din proprie inițiativă la poliție, pentru că în fața blocului în care locuiește se adunaseră mai mulți iubitori de animale. În aceste condiții, bărbatului i s-a făcut frică de răzbunarea acestora, așa că a preferat să se predea singur.

În prezent, el este cercetat pentru ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept” și riscă închisoare de la 3 luni la un an sau o amendă penală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si