Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluire-bombă a unei românce din Italia: ”Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă”

Informația momentului în cazul de la Caracal vine din partea unei românce care muncește în Italia. Femeia afirmă cu vehemență că Luiza Melencu este în viață și chiar i-a cerut ajutorul atunci când a văzut-o.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma.

Citeste si: Gheorghe Dincă le-a povestit celorlalți deținuți la ce chinuri le-a supus pe Alexandra și pe Luiza

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia, potrivit România TV.

Citeste si: Ce face Gheorghe Dincă în pușcărie pentru a avea condiții speciale? ”Nu a inventat el asta”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI