Ion Iliescu are o statura medie, dar fostul presedinte al Romaniei a dezvaluit ca a fost mai inalt in tinerete. Intr-un intreviu acordat Jurnalului national in 2004, cand avea 74 de ani, Iliescu a vorbit despre relatia sa cu partenera de viata, Nina. Intrebat daca dragostea e diferita la 10, 20 si 50 de ani de casatorie, Iliescu a raspuns:  „Sigur. Dar fiecare cuplu isi traieste propria sa dragoste, difera si de starea psihica a individului.

Intr-un fel te simti la 20 de ani, altfel la 40 si, iti spun eu, la 50... gata!”. 

Fostul presedinte a dezvaluit ca starea fizica i s-a inrautatit. „Aceasta este culmea, dupa care incepe curba descendenta si la propriu, si la figurat. Ti se incovoaie coloana vertebrala. Eu la 20 de ani aveam 1,76 m, acum am mai putin de 1,70 m. Dar in planul relatiilor, se consolideaza intelegerea si increderea reciproca. Acum noi ne intelegem din priviri, fara sa discutam inainte. E o stare de comuniune intelectuala si de afectiune”,  a marturisit Iliescu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La final, fostul sef de stat a vorbit si despre calitatile sotiei sale:  „Este un om decent. Ceea ce s-a vazut deja si dupa `89, nu-i place publicitatea. Un om foarte constiincios in toate. Ea este foarte ordonata, lucru care mie imi cam lipseste. Ea este neamtul din familie, si din punct de vedere al punctualitatii, si al corectitudinii. Ea are un spirit critic foarte activ.

Din acest punct de vedere este criticul meu cel mai activ. Are personalitate”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si