In urmă cu 35 de ani, îndrăgită cântăreața de muzică populară și romanțe Ileana Sararoiu participă la o nuntă din localitatea Unirea, județul Călărași. Artistă ar fi cerut o cafea celor care organizau petrecerea pe motiv că se simțea obosită. În cele din urmă a urcat pe scenă.

Trebuia să aibă un recital de trei ore. A cântat 45 de minute, după care a coborât rapid de pe scenă spunând că se simte foarte rău.

Aveau să fie ultimele ei cuvinte. Artistă a suferit un atac cerebral care i-a fost fatal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Rămași fără Dior și Chanel, rușii sunt ispitiți cu haine aduse din Coreea de Nord. Cum arată moda de la Phenian ajunsă la Moscova- antena3.ro

Dupa serviciul funerar, tinut la cimitirl Sfanta Vineri din Bucuresti lumea a inceput sa vobeasca despre o posibila deshumare a artistei. S-a spus ca trecatorii au auzit zgomote venind din cripta cantaretei, au alertat paznicii din cimitir iar in cele din urma, in mare secret, mormantul ar fi fost deschis. Se spune ca atunci cand au deschis sicriul cei prezenti au inlemnit de frica. Artista ar fi fost intoarsa cu fata in jos, ar fi avut parul smuls iar pe interiorul sicriului ar fi fost gasite scrijelituri!

Povestea a ingrozit generatii intregi!

Totuși, cei care au cunoscut-o și care au fost acolo în acele momente cumplite spun că ar fi fost practic imposibil ca artista să fi fost înhumată de vie.

"Dupa ce s-a aflat ca a murit, femeia care i-a preparat cafeaua a fost luata la intrebari prima. Le era teama sa nu-i fi pus ceva in bautura.

O saptamana i-au tinut cadavrul(n.r. Ilenei Sararoiu) la morga din Calarasi. Pana la urma au stabilit ca a fost un anevrism care i-a provocat un accident vascular cerebral", a povestit Liliana Ispas.

Una dintre cele mai bune prietene ale Ilenei Sararoiu, cunoscuta solista Maria Dragomiroiu, careia regretata cantareata i-a fost si nasa de cununie, dar si nasa copiilor, a facut cateva dezvaluiri incredibile despre inmormantarea la care a participat, in mai 1979. "In jurul mortii ei s-au tesut o multime de legende. A fost adusa la capela Cimitirului "Sfanta Vineri" din Bucuresti. Dupa o saptamana, fratele si sotul Ilenei Sararoiu au deshumat-o, intrucat mormantul ei se afla la doi metri de toaleta cimitirului. S-a facut o alta groapa pe aleea principala si la o saptamana a fost mutat acolo sicriul, la ora 5 si jumatate dimineata, fara sa se deschida capacul, pentru ca se simtea un miros greu. S-a spus ca ar fi fost gasita rasucita in sicriu si cu parul smuls; s-a presupus ca artista ar fi fost inmormantata de vie, deci se afla in moarte clinica. Este imposibil, caci i se facuse deja autopsia si fusese imbalsamata!", a povestit Maria Dragomiroiu, notau în trecut și cei de la wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si