Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri despre tatăl lui Alexandru Cumpănașu! Ce a spus bărbatul despre cel care i-a fost mentor până în ultima clipă de viață

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit ce profesie a avut tatăl său și cât de mult l-a influențat în decizii

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scandaluri se țin lanț în cazul lui Alexandru Cumpănașu! După ce a fost acuzat de multe voci că și-ar face campanie electorală prin implicarea în cazul disparițiilor de la Caracal, acum, el a mai fost atacat de încă un personaj…pitoresc.

În urmă cu puțin timp, Alexandru Cumpănașu a intrat într-o polemică dură cu celebrul protestatar Marian Ceaușescu. Acesta l-a atacat pe unchiul Alexandrei Măceșanu, exact unde îl durea mai tare, concret prin familie.

Citeste si: Mesajul iubitei concurentului de la Puterea Dragostei care a murit de ziua lui! Toată lumea a plâns ”Nu te pot aduce înapoi...”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un adolescent român dat dispărut de două zile în Italia, găsit mort pe marginea drumului

Citeste si: O nuntă din Arad s-a încheiat cu dosar penal

Citeste si: O nuntă din Arad s-a încheiat cu dosar penal

Alexandru Cumpănașu a vorbit despre tatăl său! ”A fost inginer zootehnist”

Marian Ceaușescu a insinuat că tatăl lui Cumpănașu ar fi avut anumite funcții importante în stat, și de aici și dorința politologul de a-și depune candidatura pentru Cotroceni. 

Supărat, Alexandru Cumpănașu a vorbit despre tatăl său și a făcut un pariu cu omul care îl contesta vehement, chiar în fața jurnaliștilor. ”Am fost elev într-o comună din județul Olt, am crescut la țară și sunt mândru de asta, iar liceul l-am făcut la Caracal.

Am fost și sunt un om simplu. Tatăl meu nu a avut legătură cu politica, a fost inginer zootehnist. Atitudinea lui a fost mereu una decentă, profesionistă, motiv pentru mine de a-l", a spus Cumpănașu, care a mai specificat și faptul că părintele lui a murit în urmă cu ceva vreme. Citește materialul integral pe știrilekanald.ro

Alexandru Cumpănașu vrea la Cotroceni

Alexandru Cumpănașu a anunțat, recent, că a început să strângă semnături pentru a candida la președinția României, totul în condițiile în care a negat că va face acest lucru. În campania sa, politologul din Olt va porni într-o caravană AntiMafia prin țară, unde va împărți tricouri cu numele său și sloganurile sale electorale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI