La ceremonia religioasă care a avut loc la Sinaia au participat 10 preoţi, conduşi de IPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

De altfel, înalta faţă bisericească a povestit că îşi dorea ca nunta să fie făcută la Curtea de Argeş, acolo unde se află şi necropola regală.

IPS Calinic este un apropiat al fostului principe Nicolae şi a făcut chiar în biserică, după slujba religioasă, o mărturisire emoţionantă despre nepotul Regelui Mihai.

El a spus că fostul principe Nicolae a fost singurul care a plâns sincer la înmormântările bunicilor săi, Regina Ana şi Regele Mihai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”La înmormântarea Reginei Ana nu a plâns decât el. La Regele Mihai la fel a fost. Nu s-a ferit să-şi arate durerea. Este un român autentic. A plâns şi nu oricum, îşi aduna lacrimile în palma” a spus preotul, referindu-se probabil la sinceritatea fostului principe Nicolae şi la faptul că a fost printre puţinii care au suferit la pierderea celor doi regi.

Fostul principe Nicolae este renegat de Familia Regală, astfel încât la nunta sa nu a participat decât sora lui. Mama lui Nicolae, dar si mătuşa lui, Pincipesa Margareta. actuala şefă a Casei Regale, au refuzat invitaţia de a participa la nunta lui Nicolae. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si