Primii ani din viață i-a trăit într-un mic paradis, în curtea bunicii, plină cu flori și pomi fructiferi, până când casa le-a fost demolată. Cei șase ocupanți, Rona, părinții, sora și fratele ei și bunica sa au fost nevoiți să se înghesuie în 3 camere la bloc. Își amintește foarte clar Crăciunul în care, împreună cu frații ei au găsit sub brad trei portocale, "una pentru Rinda, una pentru Rona și una pentru Raul".

"Noi am avut o sărăcie cruntă, dar părinții au ambalat acea sărăcie într-un showtime", i -a mărturisit îndrăgita actrița lui Mihai Ghiță, adăugând că, deși dormeau toți cei trei copii într-un singur pat, a avut o copilărie fericită.

Rona Hartner povestește că a trăit prima mare dezamăgire la școala generală; era prima întâmplare dintr-un lung șir ce avea să o determine să ia calea străinătății și să se mute în Franța.

"La 5 ani cântăm gosspel, am început la 10 ani să scriu legende, după care am început să îmi pun întrebări dacă nu cumva vreau să fiu președintele României în locul lui Ceasușescu. La 11 ani a fost prima piesă de teatru la școală și am vrut neapărat să joc eu prințesa respectivă... Nu păream prințesă, dar eu, în sufletul meu, întotdeauna am fost prințesă, regină...Profa îmi spunea <Cânți foarte bine, Rona, știi rolul dar nu o să-ți dau rolul ăsta, niciodată nu o să-l ai!>...Am

suferit, m-am retras până la urmă",  rememorează artista.

Rolul Sabinei din celebrul film “Gadjo Dilo” i-a schimbat destinul. Deși nu cunoștea limba franceză s-a dus cu încredere la casting și a fost selectată dintre mii de actrițe care au fost la audiții atât în Franța, cât și în Ungaria și România. După filmări a decis să rămână în Franța și să își construiască viața așa cum o visa încă din copilărie. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Sorin Grindeanu vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

"A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc, în care Dumnezeu mă descoperă cine sunt și mă maturizează. M-a scos dintr-un context foarte negativ din România. Toate astea, datul în cărți, văzutul în cafea mă deviau și nu îmi ascultăm instinctul... De la 13 ani am învățat horoscop, chiromanție, numerologie, toate prostiile astea. Vreau să spun că sunt atât de false! 16 ani eu m-am ghidat după aceste false științe",  a spus Rona Hartner în cadrul emisiunii "În Oglindă". 

Acum trei ani, exuberanta artistă a fost diagnosticată cu o boală cumplită, cancer. Mărturisește că a salvat-o credința în Dumnezeu.  

"Ai 100 de ani după chimio, îți întră tot corpul într-o formă de degringoladă, adică nu mai ai energie …Nu știi ce ți se întâmplă. Nu mai aveam voce și nu mai aveam memorie, nu mai țineam minte piesele",  a declarat cu emoție în glas Rona Hartner.

 

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea ”Asta-i România!”

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Actrița a trecut și printr-un scandal mediatic ce avea să îi aducă o notorietate nedorită, aceea de amanta președintelui de la acea vreme, Emil Constantinescu. Actrița i-a povestit lui Mihai Ghiță ce s-a întâmplat în acea perioada.  

"Bineînțeles că nu am fost amanta președintelui, pentru că eu eram în Franța. Asta (n.r.- scandalul) se întâmpla în noiembrie '96 și tot în noiembrie '96 dădeam castingul pentru <Gadjo Dilo> și plecam pentru șase luni de zile la filmare …",  a povestit Rona Hartner.

Întregul interviu emoționant, cu dezvăluirile pe larg ale Ronei Hartner, îl puteți urmări pe canalul YouTube theXclusive, aici:  https://www.youtube.com/watch?v=w3R7i2KEEFY


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si