Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri incendiare! Ce se intampla in aceste momente cu divortul dintre Ionut Jaguarul si Nela! “Se va intoarce in tara si vom depune actele la notar”!

Fostul “razboinic” sustine ca nu mai exista cale de impacare intre el si cea care i-a fost sotie!

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Casnicia lui Ionut Sugacevschi pare ca a ajuns la final! Daca, initial, apropiatii celui mai indragit “razboinic” de la Exatlon sustineau ca intre el si Nela nu este decat o cearta de moment, ei bine, situatia s-a complicat pe parcurs, iar, acum, totul s-a terminat!

Ionut de la Exatlon si Nela vor ajunge la notar! "E u si sotia mea am vorbit si am ajuns la concluzia ca divortam si atat"

O dovada in acest sens o reprezinta si faptul ca Nela locuieste de trei luni in Belgia, singura, in timp ce Jaguarul a ales sa revina in tara si sa isi continue cariera de luptator MMA!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mai mult, Ionut de la Exatlon si Nela vor ajunge la notar, iar afirmatia aceasta se bazeaza pe cuvintele luptatorului! In exclusivitate pentru WOWbiz.ro, “razboinicul” a dezvaluit ce se intampla cu adevarat in casnicia lui. “In tot acest timp, eu si sotia mea am vorbit si am ajuns la concluzia ca divortam si atat.

Am discutat anumite lucruri care sunt legate de noi, nimic mai mult! Sincer, nu am atins subiectul impacarii, din contra, am marsat pe ideea separarii! Deocamdata insa nu am introdus nicio actiune legala in acest sens. Ea nu este in Romania, insa o sa vina cat de curand in tara si o sa mergem la un notar si o sa divortam! Isi doreste foarte mult sa incheiem casnicia si…e mai bine asa”, a declarat Jaguarul, care, acum, se axeaza pe cariera sa, concret pe meciul pe care il va disputa pe 8 octombrie, intr-o puternica gala ce va avea
loc la Brasov!

DECLARATIILE VIDEO LE AI AICI!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI