Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri inedite la 11 ani de la moartea lui Gica Petrescu! Cum reusea marele cantaret sa isi ascunda adevarata varsta de colegii de breasla! “Surprinzator, avea doua pasapoarte”!

Gica Petrescu a murit la 91 de ani, insa pana in ziua in care a fost ingropat, nimeni nu a stiut varsta reala pe care maestrul o avea in buletin! “Abia cand am vazut pe cruce anii, am realizat cat de batran era de fapt”!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

O adevarata legenda a muzicii romanesti a incercat tot timpul sa spuna cati ani avea, iar pentru a pacali, la evenimente sau in turneele din strainatate, avea mereu doua pasapoarte la el!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In iunie 2006, Gica Petrescu se stingea din viata, fara a avea pe nimeni langa el! Batran si bolnav, fara vreun sprijin, artistul si-a trait ultimii ani in singuratatea si o saracie lucie, departe de gloria de altadata!

“Moartea sotiei sale, Cezarina, in 1989, a fost prima mare durere pentru celebrul cantaret si a reprezentat cumva si pasul

spre retragerea din luminile rampei! Desi isi dorea mult sa traiasca,el nu s-a putut lupta cu neajunsurile si pana la urma a clacat! De altfel, inainte cu cateva luni de a trece in lumea celor drepti, artistul a mai avut un moment dificil! In ianuarie 2006, vecinii au alertat politia si pompierii, pentru ca nu il mai vazusera de doua zile si au crezut ca a patit ceva! Dupa ce usa apartamentului sau modest a fost fortata, maestrul a fost gasit zacand in patul lui, cu privirea pierduta! A fost salvat atunci, insa doar pentru cinci luni! In iunie, s-a stins,
lasand in urma slagarele sale inegalabile, dintre care cel mai bine i se potrivea “Inima, de ce nu vrei sa imbatranesti”! Era un fel al lui de a spune prin versuri ca vrea sa ramana in viata”
, au dezvaluit apropiatii artistului peste ani!

Dorinta legendarului Gica Petrescu de a trai si de a-si ascunde varsta l-a urmarit tot timpul! Colegii sai de breasla, din acea perioada, sustin ca, in cazul artistului, nimeni nu a stiut ce varsta avea pana cand acesta nu a murit!

“Imi amintesc ca regretatul Gica Petrescu mergea peste tot, in turnee, cu doua pasapoarte la el! Unul era fals si era, de altfel, cel care ni-l arata noua, cu o data de nastere eronata! Nu voia el sa se stie cati ani are! Avea chestia asta…Pana nu l-am dus la cimitir si am vazut pe cruce anii trecuti in dreptul lui, nu am avut habar varsta reala! Abia atunci, am realizat cat de batran era de fapt”, a povestit Camelia Mitoseru!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI