Considerat unul dintre cei mai reprezentativi oameni de televiziune şi artişti din România în perioada comunistă, Ricky Dandel avea să părăsească la un moment dat ţara, fără ca nimeni să nu bănuiască adevăratul motiv al fugii sale în străinătate.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ani de zile, totul a fost perfect! Eram o persoană importantă în media, prezentam spectacole, cântam, aveam emisiuni pentru copii şi tineri! De multe ori, mă gândeam cât de norocos sunt să ajung atât de departe şi să fiu atât de popular! Din păcate, la un moment dat, toată această faimă s-a întors împotriva mea şi, fără să ştiu sau să îmi dau seama, am căzut în dizgraţia familiei Ceauşescu ”, a declarat celebrul artist.

Ricky Dandel a avut probleme cu Elena Ceauşescu! ”I se păreau aiurea mişcările mele de rock’n roll"

De fapt, adevăratatele probleme, Ricky Dandel le-a avut cu Elena Ceauşescu, ea a fost cea care i-a pus beţe în roate şi l-a scos de micul ecran, apoi, încet, încet, i-a închis şi toate uşile.

Nu putea să mă sufere! Iniţial, nu ştiam de ce, pentru că niciodată nu spusesem nimic greşit despre regimul comunist! Eram un tip care nu făcea valuri, îmi plăcea să stau departe de politică! Apoi, cu trecerea timpului, am fost informat care a fost motivul! Doamnei Elena i se păreau aiurea mişcările mele de rock’nroll, le considera

deplasate şi nepotrivite pentru acea perioadă. Poate, dacă aş fi fost un tip static, fără personalitate, situaţia ar fi fost alta, aş fi rămas în graţiile regimului sau mai bine zis ale soţiei fostului dictator. Asa... am ajuns o persona non grata! Nu mi-a mai rămas altă soluţie decât să plec din România. Am ales să merg în Germania şi nu am greşit ”, a spus Dandel.

În vârstă de 66 de ani, Ricky Dandel s-a stabilit în Munchen, însă, de fiecare dată, revine în ţară la evenimente importante şi, în special la Festivalul Cerbul de Aur, acolo unde deţine recordul ca prezentator! ”Am fost gazdă timp de cinci ani, lucru pe care nu l-a mai făcut nimeni în România”, a specificat artistul, care, aşa, ca o curiozitate, este profesor de germană în oraşul care l-a ”adoptat”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si