SRI a anuntat marea lovitura printr-un comunicat sec. Coldea a fost suspendat din functie, iar Directorul SRI Eduard Hellvig a dispus constituirea unei comisii de ancheta in ceea ce-l priveste pe colaboratorul sau cel mai apropiat. Administratia prezidentiala a anuntat ca general-locotenentul SRI a fost chemat de seful statului la o discutie.

Motivul mazilirii par sa fie aceste imagini, dar si dezvaluirile pe care deputatul fugar Sebastian Ghita le face prin filmulete trimise televiziunii al carei patron este.

Deocamdata, marele castigator este Sebastian Ghita. Si-a doborat fostul tovaras, dar el este de negasit. Liviu tudose, fost prim procuror al parchetului de pe langa curtea de apel ploiesti, cel despre care anchetatorii dna spun ca i ar fi dat informatii fostului deputat, habar nu are unde se afla Sebastian Ghita.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Nici subalternul lui Tudose, si el  judecat in acelasi dosar, n-are nicio idee.

Cei doi sunt judecati alaturi de doi politisti si, fireste, de sebastian ghita intr-un dosar de coruptie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si