Gemma sustine ca a fost angajata pentru a dezvolta modelul Creator, insa a fost atrasa foarte mult si de ceea ce urma sa insemne Lego Mixels.

Lego Mixels este unul dintre cele mai de succes seturi ale companiei daneze. A fost lansat in 2014, dupa o munca de mai bine de un an. Gemma Anderson esta unul dintre personajele care au compus echipa de creatie si a povestit cum a inceput totul: ”M-am alaturat echipei Lego Group in urma cu aproape patru ani si am fost angajata ca parte a echipei Creator.

Dar e sunt un fan al ambelor jucarii, asa ca am cerut sa lucrez pentru Lego Mixels. Este foarte distractiv sa lucrezi pentru Mixels, deoarece poti face o multime de caractere cu piesele Lego, folosind orice element vrei”, poveste Gemma, intr-un interviu pentru rickset.com.

Tanara povesteste si cum au luat nastere personajele Lego Mixels: "Eu am urcat la Seria 4. Imi placea foarte mult sa folosesc elemente in moduri neobisnuite. De exemplu, sa utilizez banane pentru sprancene si mustata. Inspiratia pentru personajele Lego Mixels a venit de peste tot. Orice poate sa fie un personaj, ceea ce este foarte tare, deoarece vezi in fiecare zi obiecte si te intrebi ce caractere ar putea fi si care ar fi personalitatea lor", explica Gemma.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fata mai spune ca si atmosfera din echipa a contribuit la creativitatea care a stat in spatele figurinelor Lego Mixel s: "De mult ori am facut brainstorming pentru a alege numele caracterelor. Unele dintre ele au pornit de la glume interne.

De exemplu, "Tuth", din Seria 8, a pornit de la gluma ca eu sunt din Tara Galilor si pronunt unele cuvinte usor diferit. De exemplu, cuvantul "tooth (n.r. dinte) il pronunt "tuth". Asa ca am decis in timp ce ne sfatuiam ca numele unui personaj Lego Mixels va fi Tuth".

Gemma a vorbit si despre figurinele preferate din Seria Lego Mixels: "Este foarte greu sa-mi aleg unul. Dar l-as pune la favorite pe Weldos. Cred ca este intr-adevar o selectie buna de caractere, iar tema de constructie este foarte tare. Imi place ca posibilitatile de combinare a personajelor sunt foarte multe. Imi place ca poti creea orice vrei si niciodata nu gresesti"

In Romania, seturile Lego Mixels sunt disponibile in seria de magazine Noriel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si