Close sidebar
Close sidebar

Diana Belbita a reprezentat UNGARIA la Cupa Mondiala de kickboxing din 2014! Faimoasa de la Exatlon a iesit atunci vicecampioana mondiala

Diana Belbita este o sportiva cunoscuta in Romania, care a intrat in echipa Faimosilor de la Exatlon tocmai pentru ca facuse performanta in artele martiale.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana Belbita are la activ mai multe medalii si titluri pentru Romania, la diverse competitii nationale sau internationale. Acest lucru a propulsat-o pe Diana Belbita la Exatlon in echipa Faimosilor, ea fiind cunoscuta deja in lumea sporturilor drept „Printesa Razboinica”. Aici a facut echipa buna cu Giani, Catalin si Vladimir pana in urma cu cateva zile, cand acestia au anuntat nominalizarea ei pe motiv ca nu a avut rezultate sportive prea bune.

Surpriza vine insa din faptul ca Diana Belbita apare ca reprezentant al Ungariei la o competitie internationala. Mai mult, numele ei este usor modificat, pentru a putea fi pronuntat de catre organizatori din Belbita Diana Irena in Belbita Diana Irén. Competitia la care romanca a participat a fost Cupa Mondiala de Kickboxing 2014 din Ungaria, iar Diana a luptat la grupa Junior 2/60 kg.

La acea vreme, Diana Belbita avea 17 ani si facea deja parte din lotul national al Romaniei de kick-boxing Muay Thai. Belbita a avut doua lupte in cadrul competitiei, clasandu-se in final pe locul 2.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Diana Belbita s-a nascut in Strehaia, Mehedinti, insa a plecat la o varsta frageda la Severin si ulterior la Oradea, unde a continuat sa practice artele martiale. Ea a reprezentat Romania in toate competitiile cu exceptia celei de mai sus, castigandu-si incetul cu incetul faima si respectul adversarelor. De la Exatlon, Alina Pana a mai participat in competitiile de culturism pentru Cipru, stat in care a si locuit o buna perioada de timp. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI