Close sidebar
Close sidebar

Diana Belbita de la Exatlon are un protector fioros, care cantareste 165 de kilograme! Nimeni nu are curajul sa se atinga de „Printesa razboinica” atunci cand in preajma este „Muntele Bihorului”!

Membra a trupei Faimosilor, Diana Belbita de la Exatlon se antreneaza cu celebrul luptator Sandu Lungu, supranumit „Muntele Bihorului”.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

De cativa ani, Diana Belbita de la Exatlon s-a mutat la Oradea, pentru a se antrena cu Sandu Lungu, celebrul luptator de arte martiale mixte si kickboxer. Acesta detine o sala in oras, care se numeste „Centrul de Arte Martiale Mixte Alexandru Lungu”. 

Diana Belbita de la Exatlon se antreneaza cu Sandu Lungu

La 43 de ani, Sandu Lungu are o experienta enorma, iar sfaturile sale pot fi decisive pentru cariera de luptatoare a Dianei Belbita. Lungu este supranumit „Muntele Bihorului” datorita greutatii sale de 165 de kilograme, la o inaltime de 1,82 metri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Diana Belbita de la Exatlon este protejata de partenerul ei de antrenament

Pe langa faptul ca este partener de antrenament pentru Diana Belbita de la Exatlon, Sandu Lungu e si un adevarat protector fioros. In trecut, el a fost protagonsitul mai multor pictoriale in care aparea cu atitudini razboinice, menite sa bage groaza in adversarii sai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI