Close sidebar
Close sidebar

Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon, se intoarce in “cusca”! A anuntat cand va avea prima competitie

Dupa cateva luni in care a stat departe de “cusca” si nu a putut participa la nicio competitie, Diana Belbita a anuntat oficial prima sa lupta.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Pe 20 august voi urca din nou in cusca RXF, in Bucuresti”, a anuntat Diana Belbita. De altfel, fosta concurenta de la Exatlon a inceput si antrenamentele serioase pentru gala din august. Chiar si marti, de ziua ei, Diana si-a petrecut mare parte din timp in sala de antrenamente.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Se spune ca ceea ce faci de ziua ta, vei face tot anul, asa ca eu mi-am petrecut ziua in sala de antrenament, pentru ca asta imi doresc sa fac tot anul.

Mai mult de atat, astazi am primit vesti bune de la medicul ortoped, genunchiul meu nu e foarte grav, imi pot continua antrenamentele si voi putea urca din nou in cusca RXF pe 20 august in Bucuresti”, a spus fericita Diana Belbita.
 

Dupa intoarcerea de la Exatlon, Diana Belbita a avut probleme la genunchi si cum durerile nu-i dadeau pace, la finalul saptamanii trecute a facut investigatii suplimentare, printre care si un RMN.

In urma cu cateva zile, medicul a linistit-o si i-a spus ca problemele de la genunchi nu sunt grave. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI