"Faimoasa" a vorbit despre relatia pe care o are cu concurentii din sezonul 1 Exatlon.

"Nu sunt si nici nu am fost suparata pe nimeni din Exatlon. Ideile ca nu am poze cu unul, cu altul, te-ai certat cu nu stiu cine, te-ai certat cu Anda ca nu ai poze cu ea. In niciun caz! Doar ca eu sunt intr-un capat de tara, ei sunt in celalalt capat de tara.

Si in plus sunt prietena cu ei, nu sunt maritata cu ei, ca sa stau 24 din 24 d eore cu ei.", a spus Diana.

Curiosi, fanii au intrebat-o despre sezonul 2 si daca ia in calcul varianta sa participe si ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Nu voi mai putea lupta in noul sezon.

Inca nu se stie cand va incepe sezonul 2 Exatlon. Sunt foarte multe pareri: ca va incepe in septembrie, in octombrie, ca va incepe in ainuarie. Momentan nici noi nu stim."

Inevitabil, Diana Belbita a fost intrebata de ce nu a participat la nunta lui Vladimir Draghia cu Alice Cavaleru.

"Toata lumea ma intreaba de nunta lui Vladimir si nu inteleg de ce. Eu nici nu stiam ca va avea loc nunta. Eu le urez din suflet "Casa de piatra!" Alice a fost foarte frumoasa, am vazut cateva poze. Nu am fost la nunta, pentru ca nu era obligatoriu sa merg tinand cont ca nu ma marit cu Vladimir. Eu nu stiu daca o sa merg la nunta mea, dar la nunta altcuiva." , a mai spus Diana.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si